sven1

Stappenplan voor bereiden Beef Wellington à la Gordon Ramsey….

 © Foto’s en tekst Sven Langeberg
sven1Blend 500g champignons,
en voeg een groot glas water toe (blend makkelijker)
sven2Kook je papje van champignons droog
sven3Maak een gehaktrol met ei, kruiden naar keuze en paneermeel van ca. 250g gehakt
sven4Bedek huishoudfolie met ham naar keuze. Groot genoeg om je gehaktrol mee in te pakken.

Braad het gehakt goed aan zodat het vorm behoudt, ca 5 min
sven5Besmeer de ham met champignon papje
sven6Smeer aangebraden vlees in met grote eetlepel mosterd
sven7Plaats vlees op ham
sven8Stevig oprollen en kwartiertje vorm aan laten nemen
sven9In aluminiumfolie behoudt het makkelijker vorm
sven10Smeer vier bladerdeegplakjes in met losgeklopt eigeel. Pak de rol uit, en pak deze weer in, in het bladerdeeg. Verpak dit weer ca. 15. minuten voor de vorm, of plaats in de koelkast voor latere bereiding
sven11Plaats rol op bakpapier, daarna in een op 200ºC voorverwarmde oven
sven1230 minuten op 200ºC in de oven
sven13Et voilà! Geïnspireerd door Gordon Ramsey, die heel sympathiek is in z’n show:
No f*** words used !
Errug lekker ook 🙂
sven14Geserveerd met spinazie, ei en krieltjes gebakken in knoflookolie 😉

Smakelijk!

Geef een antwoord