ingrediënten
  • 250 gram pandanrijst
  • 500 gram braadworst
  • 1 cup kruidenpasta voor groene curry
  • 1 pakje kokosmelk
  • 500 gebroken sperziebonen (diepvries)
  • evt. 1 groene en 1 gele paprika
  • papadums
bereiding

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
Braadworst in stukken van ca. 2 cm snijden.
In een braadpan de braadworst met de kruidenpasta op matig vuur 4 minuten bakken.
Kokosmelk erbij schenken en de sperziebonen toevoegen.
Geheel 10 minuten koken.
Paprika’s schoonmaken en in stukjes snijden.
Bij de curry voegen en 5 minuten meekoken tot gewenste dikte.
Curry met rijst en papadums serveren.

Tip: Papadums van het merk “Pataks” zelf afbakken……. heerlijk!

Bereidingstijd: ca. 25 minuten

Recept: AH

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord