ingrediënten
  • 400 gram spaghetti
  • zout, witte peper
  • 2 kleine uien
  • 2 knoflookteentjes
  • 100 gram gerookte spekjes
  • peterselie
  • 3 eierdooiers
  • 150 ml slagroom
  • 50 gram parmezaan
bereiding

Spaghetti in kokend water met wat zout koken. Uien en knoflookteentjes schillen en in dunne plakjes snijden. Peterselie wassen en knippen.

Eierdooiers, slagroom, snufje zout en peper mixen. De parmezaan raspen en erdoor roeren.
Spaghetti afgieten en uit laten lekken.

De spekjes in een pan krokant bakken. Uien en knoflook mee fruiten. Spaghetti en peterselie toevoegen. Schenk het eimengsel erop en alles goed mengen.
Eventueel op smaak brengen met zout en peper.
Direct serveren. Lekker met rucola.

Bereidingstijd: ca. ½ uur

Uit: Rezepte Pur 01/2010

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord